Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/01/2020
Evenimente

Global Records inaugurează încă 4 studiouri de înregistrare

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Global Records inaugurează încă 4 studiouri de înregistrare Share Global Records inaugurează încă 4 studiouri de înregistrare


Global Records investește în permanență în muzică și le oferă artiștilor atât un mediu propice creării pieselor care ajung în foarte scurt timp adevărate hituri în țară și în străinătate, cât și echipamente performante cu ajutorul cărora ajung la rezultate care-i clasează pe primele locuri în topurile din toată lumea.

Label-ul setează de mulți ani trenduri în materie de muzică și se extinde, pentru a face acest lucru în continuare și pentru a fi din ce în ce mai prezent și pe piața internațională.

Deținând deja cinci studiouri în care se lucra la capacitate maximă zi de zi, Global Records și-a extins spațiul creativ și inaugurează alte patru studiouri în care producătorii, songwriterii și artiștii să poată lucra împreună și să le aducă oamenilor piese care să-i inspire. 

Global Records inaugurează încă 4 studiouri de înregistrare

Global Records devine astfel prima casă de discuri din România care deține 9 studiouri de înregistrare, complet echipate la standarde internaționale. Această investiție este una extrem de importantă pentru întreaga linie de business Global.

“Ne bucurăm să avem încă patru studiouri în care, cu siguranță, vom lucra la întregul potențial. Era necesară această extindere, deoarece resursele creative de care Global Records dispune aveau nevoie de mai mult spațiu de desfășurare. Producătorii și artiștii au inaugurat deja studiourile noi și abia așteptăm să începem treaba și aici și să aducem cât mai multe piese care să le facă oamenilor fiecare zi mai frumoasă”, a declarat Darius Ioan Taran, A&R Manager Global Records.  

Global Records inaugurează încă 4 studiouri de înregistrare

Lunar, în studiourile Global Records, sunt peste 100 de sesiuni de compoziție, uneori se lucrează și câte 2 piese în aceeași zi, în timpul unei sesiuni, iar lunar se compun peste 90 de piese. Cu o capacitate de producție aproape dublă în acest moment, Global Records continuă să descopere talente și să ofere mai mult entertainment de calitate. 

Melodiile care rezultă în urma colaborării dintre compozitori și artiști sunt deseori trimise și către case de discuri din străinătate, cu care Global Records are o relație strânsă. De asemenea, label-urile internaționale trimit periodic piese către Global, dar participă și la camp-uri de muzică organizate de cea mai proeminentă casă de discuri independentă din România.

Global Records inaugurează încă 4 studiouri de înregistrare

“Ne dorim să le punem artiștilor la dispoziție toate tool-urile de care au nevoie pentru a face muzică. Noile studiouri reprezintă o investiție importantă pe care Global Records o face, o investiție necesară, ținând cont de faptul că avem în momentul de față 10 dintre cei mai buni producători din țară, care au avut și au rezultate importante și pe plan internațional, și unii dintre cei mai apreciați și urmăriți artiști. Vom continua să aducem cea mai bună muzică și să facem performanță atât în țară, cât și în străinătate”, a declarat Lucian Ștefan, CEO Global Records.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.