Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Top 10 restaurante Cluj-Napoca

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 10 restaurante Cluj-Napoca Share Top 10 restaurante Cluj-Napoca


Paste, pizza, burgeri? Dar ce spui de o variantă mai sănătoasă sau o mâncare tradițională? Cu atâtea opțiuni știm că e greu să te decizi unde să ieși în oraș pentru a mânca ceva bun. În articolul de azi, îți recomandăm cele mai bune 10 restaurante din Cluj-Napoca, conform recenzilor de pe Tripadvisor.

Top 10 restaurante Cluj-Napoca

Aflat pe locul 1 în topul preferințelor,  restaurantul Ciao New York pune la dispoziția clienților săi preparate cu specific italienesc. Perfect pentru a servi prânzul sau cina, din meniul localului puteți alege o varietate de aperitive, paste, risotto sau salate. Specialități din carne de pui, pește sau vită, ori deserturi precum tiramisu sau profiterol sunt câteva dintre variantele pe care le puteți încerca la Ciao New York. Pentru că orice prânz sau cină e mai bună atunci când este completată de un pahar de vin, meniul restuarantului propune o selecție impresionantă de vinuri albe, roșii sau rose. Din cei 127 de clienți care au trecut pragul resturantului și și-au făcut publică experiența, 93 de persoane i-au oferit 5 stele pe site-ul tripadvisor.ro Mâncarea delicioasă, atmosfera și personalul, au făcut ca Ciao New York să fie cel mai bun resturant din Cluj-Napoca.

Top 10 restaurante Cluj-Napoca

Tokyo Japanese Restaurant este cel de-al doilea restaurant clasat în preferințe. Având un specific asiatic, în meniul restaurantului găsim o multitudine de sortimente de sushi, chiar și în variantă vegetariană, dar și alte preparate precum salate sau supe ramen. Cu peste 350 de evaluari de 5 stele, restaurantul este apreciat de cei care i-au trecut pragul pentru mâncarea excelentă, personalul foarte atent, dar și pentru toată experiența pe care au avut-o în cadrul localului. Cele mai multe dintre recenziile de pe tripadvisor.ro prezintă Tokyo Japanese Restaurant ca fiind cea mai bună alegere atunci când îți este poftă de sushi.

Top 10 restaurante Cluj-Napoca

Se pare că preparatele culinare cu specific italienesc sunt pe placul multora, deoarece pe locul 3 este Tortelli Pasta Bar. Când pofta de paste este mare, o vizită la acest restaurant este perfectă, deoarece meniul de la Tortelli pune la dispoziție o varietate de paste, fie cu sos roșu sau alb, cu sau fără carne, ba chiar există posibilitatea de a savura un desert realizat tot din paste. Pe lângă sortimentele de paste, din meniul restaurantului mai putem alege și supe, deserturi, și nu în ultimul rând câteva soiuri de vin care să completeze masa. Cele peste 150 de recenzii, laudă Tortelli Pasta Bar pentru pastele bune făcute chiar în restaurant, atmosfera din locație și prețurile accesibile.

Top 10 restaurante Cluj-Napoca

În continuarea topului se află Makeba, de data aceasta un local de tipul pub& bistro. Opțiunile la Makeba sunt multiple, având în meniu preparate pentru micul dejun, prânz, cină sau pentru o gustare rapidă. Opțiunile pentru vegani sau vegetarieni sunt de asemenea disponibile. Fiind un local cu specific european, diversitatea preparatelor este mare, însă cei care au evaluat Makeba pe tripadvisor.ro, spun că mâncarea este foarte bună, timpul de așteptare nu este mare, iar prețurile sunt accesibile.

Top 10 restaurante Cluj-Napoca

Pe locul 5 se află Samsara Foodhouse, un restaurant de care toți vegetarienii și veganii se bucură. Cu un specific european și internațional, Samsara Foodhouse oferă preparate pentru micul dejun, prânz sau cină. Meniul restaurantului are doar preparate vegetariene, vegane și raw vegane, diferite băuturi sănătoase preparate chiar în local și o mulțime de deserturi îndrăznețe. Peste 400 de persoane apreciază acest local pentru gustul mâncării, combinațiile inedite între ingrediente, servirea ireproșabilă și atmosfera plăcută.

Top 10 restaurante Cluj-Napoca

O’Peters Irish Pub& Grill ocupă locul 6 în topul celor mai bune restaurante din Cluj-Napoca. Atât  design-ul localului, cât și meniul de mâncare sau băuturi ne arată faptul că specificul acestui restaurant este irlandez. Clienții localului pot servi micul dejun, prânzul sau cina, bucurându-se de mâncăruri pe bază de carne sau vegetariane, preparate în stil irlandez. Meniul este diversificat, conține steak-uri, burgeri, salate și chiar supe. Nici deserturile sau gustările rapide nu lipsesc din meniul O’Peters Irish Pub& Grill. Cei care au evaluat public acest local, îl recomandă pentru gustul mâncărurilor irlandeze, servirea și personalul, dar în special pentru raportul calitate-preț.

Top 10 restaurante Cluj-Napoca

Pe locul 7 este un restaurant de pe Bulevardul Eroilor, și anume Olivo Cafe& Bistro. Localul este recunoscut atât pentru mâncarea rafinată și plină de savoare, cât și pentru cafeaua de origine. Pe lângă preparatele delicioase, meniul Olivo propune și o selecție impresionantă de vinuri. După cum spune chiar povestea din spatele localului, Olivo este alegerea perfectă pentru orice moment al zilei: ,,Ne întălnim dimineața pentru cafea. La prânz luăm masa împreună. Spre seară ne vedem la un vin.’’ Cele peste 800 de recenzii ale localului, îl plasează în topul celor mai bune 10 restaurante din oraș pentru mâncarea inedită și atmosfera caldă.

Top 10 restaurante Cluj-Napoca

Locul 8 este ocupat de restaurantul A Camponeza, un restaurant cu specific mediteranean și european. Dacă îți dorești să iei prânzul sau cina în oraș, restaurantul oferă o gamă largă de preparate pe bază de fructe de mare sau carne de vită. Nici meniul de vinuri nu se lasă mai prejos, ci este bogat în sortimente care să acompanieze masa în cel mai potrivit mod. Laudele pentru acest restaurant sunt cu preponderență pentru mâncarea cu specific mediteranean, dar și pentru personalul atent la nevoile clienților.

Top 10 restaurante Cluj-Napoca

Situat în inima orașului, restaurantul Cabinet de Vin& Cocotte se situează pe cel de al 9-lea loc în topul celor mai bune restaurante din Cluj-Napoca. Meniul este bogat în preparate, asftel cei care merg pentru un prânz sau o cină în local, pot opta pentru diferite feluri de aperitive, paste, salate, feluri principale și nu în ultimul rând, deserturi. Ca în aproape toate restaurantele pe care le-am prezentat până acum, meniul de vinuri este prezent și aici într-o formă foarte diversificată, cu soiuri de vinuri albe, roșii sau rose. La Cabinet de Vin& Cocotte, atât vegetarienii cât și veganii sunt bine veniți, deoarece meniul oferă câteva opțiuni delicioase și pentru aceștia.

Top 10 restaurante Cluj-Napoca

Topul celor mai bune 10 restaurante din Cluj-Napoca se încheie cu o pizzerie, și anume Pizza Acrobatica. Chiar dacă sunt renumiți pentru varietatea de sortimente de pizza, la Acrobatica puteți încerca și câteva tipuri de paste delicioase, salate sau deserturi. Fie că sunteți în oraș și vreți să mâncați o pizza bună sau acasă acasă uitându-vă la un film, Acrobatica este cu siguanță pizzeria care o să vă satisfacă poftele. Cele peste 100 de recenzii care recomandă acest local sunt destinate în special topping-urilor calitative și atent alese pe care cei de la Acrobatica le pun pe pizza, dar și personalului amabil din locație.

Fie că este pe locul 1 în top sau pe locul 10, toate restaurantele din acest top merită încercate. Din cele 10 localuri prezentate mai sus, puteți alege câte unul pentru orice poftă ai avea! Topul restaurantelor a fost realizat după recenziile pe care clienții acestora le-au oferit prin intermediul platformei tripadvisor.ro.

Sfatul nostru este să faci o vizită în oricare dintre cele 10 restaurante, iar apoi să ne povestești despre cum a fost experiența ta!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.