Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Librarul cu papion, singura librărie din Timișoara dedicată copiilor şi tinerilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Librarul cu papion, singura librărie din Timișoara dedicată copiilor şi tinerilor Share Librarul cu papion, singura librărie din Timișoara dedicată copiilor şi tinerilor


În această librărie, tu şi familia ta veţi regăsi un concept singular. Veţi regăsi aici copilăria de odinioară, zâmbetele zglobii, jocurile minunate, jucăriile distractive, tinereţea fără bătrâneţe şi activităţi generatoare de veselie.

Librarul cu papion, singura librărie din Timișoara dedicată copiilor şi tinerilor

Librarul cu papion deţine cea mai vastă ofertă de carte şi cel mai mare fond de carte pentru copii şi tineri. Nu ne-am oprit doar la cărţi în limba română, ci punem accent pe multiculturalitate şi opţiuni de lectură în diverse limbi. Noutăţile publicaţiilor străine se concentrează pe următoarele limbi străine: germană, franceză, engleză, spaniolă, maghiară, italiană şi sârbă.

Magia librăriei este întreţinută de mirosul de cafea proaspătă. Veţi găsi produse de specialitate, pentru cei mari, dar şi meniuri special concepute pentru cei mici.

Poveştile Librarului, citite de către librari sau de invitaţii acestora, sunt oferite publicului într-un program de lectură zilnic și gratuit. Duminica este ziua în care descoperim multiculturalitatea, iar povestea va fi citită într-o limbă străină, având alături de noi cunoscători, dar şi doritori de învăţare. Lasă-ţi copiii să descopere lumea magică a fantasticului.

Librarul cu papion, singura librărie din Timișoara dedicată copiilor şi tinerilor

Scopul nostru este acela ca la finalul întâlnirii cu librăria, clientul să plece cu un sentiment de bucurie, de încântare și cu dorința de a reveni în locaţia noastră. Așa că, nu este de mirare faptul că ne dorim să facem tot ceea ce este necesar pentru a oferi servicii superioare, prietenoase și valoroase.

Abonează-te la cunoaştere şi hai să cucerim lumea împreună, cu mic şi mare!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută