Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/07/2019
Arhiva Zile si Nopti

Concert Alexandra Usurelu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert Alexandra Usurelu Share Concert Alexandra Usurelu


Alexandra Usurelu, o poveste de real succes a muzicii independente din România, revine in concert la Galati, 14 Iulie 2019.

Vocea și personalitatea Alexandrei Ușurelu au trasat pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold out susținute la Teatrul Național din București și în turneele din toată țara au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

In avanpremiera Marelui Concert de lansare a celui de-al doilea album al sau, artista își invita publicul la Gossip Cafe, la un concert intim, dar cu o distribuție specială, in care se vor putea asculta live melodii de pe mult-așteptatul nou album al sau, pe lângă cele cunoscute ale acesteia.

Alexandra Usurelu cucerește de fiecare data prin candoare, simplitate și emoție, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular in muzica românească, ale cărui concerte sunt de neratat.

Accesul se face pe baza de bilet achzitionat in avans.

Cost bilet: 50 ron

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.