Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Albert Von Kloss – Ignatenko Show Stiintifico Educational

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Albert Von Kloss – Ignatenko Show Stiintifico Educational Share Albert Von Kloss – Ignatenko Show Stiintifico Educational


Show-ul va avea loc la Teatrul Muzical ,,Nae Leonard”, Galați, pe data de 16 iulie, ora 20:30

Albert (Alexei) Venedictovici Ignatenko este un om de stiinta cosmolog (născut la 4 martie 1943 în Ucraina).

Academicianul Ignatenko este un savant-cosmolog, activist social și om de cultură de renume mondial, ce a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea informatizarii spiritual-morale a Societății Internaționale, fondatorul științei Cosmoumaniste și a noi direcții științifice, ca de exemplu: cosmo-eniopsihologie, psiho-informațiologie, cosmo-enioufologie, cosmo-eniomedicină, cosmo-enioartă, cosmo-eniopedagogie, cosmo-eniosport şi altele.
 
Profesorul Albert Ignatenko a participat la peste 50 de Congrese internationale, simpozioane și expoziții internaționale și este, de asemenea, autor a numeroase publicații științifice și a șapte cărți.

Albert Ignatenko va sustine un turneu national ce cuprinde doar pentru luna iulie sapte orase, cu un show stiintifico – educational cu o tematica puternica – matricea divina a puterii gandului, matricea tineretii vesnice. In program se regasesc : previziuni despre viitorul omenirii, memoria fenomenala, telepatia, clarviziunea, lovitura Kung Fu de la distant fara contact, deschiderea capacitatilor geniale, programarea pentru 100% sanatate, tinerete vesnica si fericire, schimbarea destinului.

 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.