Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

5 locuri în care să mănânci sushi bun în București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 locuri în care să mănânci sushi bun în București Share 5 locuri în care să mănânci sushi bun în București


Restaurantele japoneze nu sunt chiar prima opțiune a românului atunci când i se face foame, deoarece acestea încă sunt considerate localuri high-end, frații mai scumpi și mai de fiță ai chinezescului. Cu toate astea, odată ce ai prins gustul pentru sushi, e greu de crezut că nu o să ajungi un client fidel al acestor localuri. Pentru toți cei pasionați de această delicatesă am realizat această listă cu 5 restaurante japoneze din București.

Zen Sushi

Zen Sushi are deja o tradiție de 10 ani în București. Meniul este destul de variat, cu multe preparate din bucătăria tradițională japoneză. De asemenea, cei de la Zen Sushi garantează calitatea și prospețimea fiecărui fel din meniu, un aspect destul de important atunci când bucățelele de pește din farfurie nu sunt preparate termic.

Adresă: Str. Grigore Alexandrescu 56. Telefon: 0721.755.455

5 locuri în care să mănânci sushi bun în București

Edo Sushi

Pe lângă felurile de mâncare din bucătăria tradițională japoneză, Edo Sushi se laudă și cu o selecție de băuturi japoneze. De asemenea, locația dispune și de o terasă cu un design impresionant, realizat prin tehnica Shou Sugi Ban, o metodă japoneză veche de conservare a lemnului cu ajutorul focului. În mijlocul acestei terase se află un mic iaz cu pești Koi.

Adresă: Str. Știrbei Vodă 84A. Telefon: 0735.111.095

5 locuri în care să mănânci sushi bun în București

Ai Sushi Bar

Ai este locul unde te poți bucura de un sushi bun, dar într-un decor și într-o ambianță moderne. Felurile de sushi de aici sunt foarte apreciate, chiar dacă locul în sine pare mai mult o cafenea / bar. Merită bifat, mai ales dacă îți dorești să ieși cu prietenii la sushi într-un loc care să nu arate neapărat ca un restaurant japonez.    

Adresă: Str. Paris 71. Telefon: 0736.372.117

5 locuri în care să mănânci sushi bun în București

Yoshi

Yoshi se laudă că este locul în care vei trăi „o experiență japoneză autentică, unde vei experimenta cele mai impresionante arome exotice și te vei desfăta cu cele mai fine preparate asiatice, pregătite de Chef Vova, unul dintre cei mai apreciați maeștri ai bucătăriei japoneze din România”. De asemenea, preparatele de aici sunt completate și de cele mai alese băuturi tradiționale japoneze, deserturi și cocktailuri originale.

Adresă: Str. Banu Antonache 40-44. Telefon: 0749.979.521

5 locuri în care să mănânci sushi bun în București

Kanpai

Kanpai este primul și singurul Izakaya – un pub japonez casual, unde oamenii vin după muncă să bea și să mănânce, totul la prețuri decente. Bucătarul de aici este japonez, iar meniul promite o mare gamă de sushi, ramen și alte nebunii japoneze. Localul păstrează aerul japonez, dar pe acela mai puțin tradițional, mai modern, mai autentic și mai apropiat de localurile în care ies japonezii din zilele noastre.

Adresă: Str. Călinescu George 49. Telefon: 0371.184.961

5 locuri în care să mănânci sushi bun în București

Articol realizat de Gruia Dragomir, Redactor Zile şi Nopţi

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.