Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

Street FOOD Festival ajunge la Galați

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Street FOOD Festival ajunge la Galați Share Street FOOD Festival ajunge la Galați


Street FOOD Festival, conceptul culinar care a bucurat sute de mii de gurmanzi din întreaga țară, ajunge pentru prima dată la Galați și promite o experiență savuroasă. În perioada 13 – 16 septembrie Grădina Publică va fi gazdă pentru peste 50 de bucătării mobile și peste 100 de rețete inedite preparate de chefi pricepuți. Aceștia vor invita publicul să fie parte din experiența unui eveniment care călătorește anul acesta prin 11 orașe din România: Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Galați, Baia Mare, Craiova, Timișoara și Bacău.

 

Gurmanzii prezenți în festival se vor putea bucura și de preparatele excepționale pregătite de cel care este încă de la prima ediție ambasadorul Street FOOD Festival: Chef Foa. Alături de echipa sa de bucătari, acesta va oferi adevărate experiențe culinare prin intermediul unor preparate deja consacrate. De asemenea, pofticioșii vor putea degusta o mulțime de rețete street-food adunate din toate colțurile lumii, fiecare având o aromă și o savoare aparte: de la mâncare cu specific asiatic, unguresc și italian, până la cele cu origini românești, americane sau mexicane. Bineînțeles, toate acestea au un gust mult mai bun dacă sunt acompaniate de concerte live și filmele de la cinema-ul outdoor, în timp ce mezinii familiei se vor distra la Kids Zone.

 

„Puteam noi să nu vizităm și gurmanzii din Galați? An de an ne bucurăm să vedem că interesul pentru conceptul de street-food este tot mai mare, drept urmare și investițiile importante direcționate spre acest domeniu din partea chefilor care lasă restaurantele în favoarea bucătăriilor mobile. Micul orășel Street FOOD Festival a călătorit deja prin zeci de orașe și, sincer, ne face o deosebită plăcere să ajungem pentru prima dată și în orașul de la Dunăre. Mulțumim autorităților pentru deschiderea și suportul oferit și abia așteptăm să cunoaștem și locuitorii frumoși ai acestui oraș. Ne vedem în 13 – 16 septembrie în Grădina Publică.”Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival

 

Lista completă cu toți vendorii prezenți la Street FOOD Festival Galați este disponibilă accesând: http://streetfoodfestival.ro/street-food-festival-galati/

 

Experiența de festival va fi completată și cu ajutorul unui program bine ales la scenă și cinema outdoor.

 

Ce filme vedem la Street FOOD Festival?

13.09.2018, ora 21:30  – No Reservations

14.09.2018, ora 21:30  – Haute Cuisine

15.09.2018, ora 21:30  – Chef

16.09.2018, ora 21:30  – Big Night

 

Ce muzică ascultăm la Street FOOD Festival?

13.09.2018

Rockabella

The Mono Jacks                

14.09.2018 

Melting Dice

Ligia Hojda

Cuibul

15.09.2018 

Gabriela Costa & Alex Man

Soul Serenade

Ana and the Changes         

16.09.2018

JazzyBit

Grimus

Toți cei interesați de acest eveniment pot afla mai multe detalii accesând website-ul oficial: www.streetfoodfestival.ro

 

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, o experiență Staropramen și promovat de Radio Zu.

Street FOOD Festival Galați este un eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Galați și al Consiliului Local.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută