Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Dovleacul şi cacaua, ingredientele ce îţi pot ajuta tenul

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dovleacul şi cacaua, ingredientele ce îţi pot ajuta tenul Share Dovleacul şi cacaua, ingredientele ce îţi pot ajuta tenul


 

Matcha este considerat un super-ingredient datorită propietăţilor sale antiinflamatorii şi antioxidante. Faţă de alte ceaiuri verzi, pudra de matcha conţine o concentraţie crescută de polifenoli care anulează efectul radicalilor liberi, al poluării şi al razelor UV. În plus, aceasta regenerează celulele, reuşind să amâne îmbătrânirea pielii dar şi să ajute la repararea rănilor şi ameliorarea eczemelor şi a rozaceei.

Pudra de cacao. Bogată în antioxidanţi şi grăsimi sănătoase, aceasta ajută la protecţia tenului şi oferă o hidratare intensă. Studiile arată că flavonoidele din cacao luptă împotriva radicalilor liberi şi au propietăţi anti-îmbătrânire. Pe lângă aroma delicioasă, te vei bucura şi de o piele vizibil mai catifelată.

Fructele de acai conţin antioxidanţi naturali care ajută tenul să-şi păstreze frumuseţea. Bogate în vitamina C, una dintre vitaminele esenţiale pentru un ten luminos, fructele de acai ajuta la refacerea fibrelor de colagen. Are calităţi anti-inflamatorii acţionează ca un scut puternic de apărare împotriva radicalilor liberi la care ne expunem zi de zi.

Dovleacul şi cacaua, ingredientele ce îţi pot ajuta tenul

Dovleacul. Acest gen de mască regenerează tenul şi reface hidratarea pentru ca pielea ta să arate şi să se simtă mai tânără. Bogată în vitaminele A şi C, această mască furnizează protecţie antioxidantă superioară şi normalizează tenul.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.