Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

De ce Cristiano Ronaldo e nr. 1 chiar dacă nu ia titlul de golgheterul CM 2018?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii De ce Cristiano Ronaldo e nr. 1 chiar dacă nu ia titlul de golgheterul CM 2018? Share De ce Cristiano Ronaldo e nr. 1 chiar dacă nu ia titlul de golgheterul CM 2018?


,,Au fost 9 ani minunaţi. Au fost 9 ani unici. A fost o perioadă incredibilă pentru mine, plină de recunoştinţă, dar şi dificilă, pentru că la Real Madrid aşteptările sunt foarte mari. Dar a fost şi bună pentru că aici nici o zi nu e pierdută şi te poţi bucura de fotbal într-un mod unic,,. (www.adevarul.ro). Cam despre asta este vorba. Vedete sunt multe, dar valorile știu să nu piardă nicio zi din devenirea lor, din drumul către succes! Toți vrem să cădem de fiecare dată în picioare, să fim admirați, să ne bucurăm de succes, să avem tot ce am visat când ne toceam coatele pe băncile liceului, dar câți dintre noi am ințeles că toate aceste visuri înseamnă să te implici? Să dai. Să strângi din dinți. Să pui un picior în fața celuilalt, chiar dacă ți se pare că tragi un camion după tine. Să îți astupi urechile când ceilalți se bucură de nereușitele tale. Să ai încredere că e DA. Că tu ești totuna cu țelul tău. Sună fals? Dar, oare, el cum a reușit? S-a trezit într-o dimineață că e cel mai apreciat, invidiat și admirat fotbalist de pe planetă? Mai încearcă! Da, acum a semnat cu Juventus. Are cel mai mare salariu din lumea fotbalului. 30 de milioane pe sezon. Euro, desigur.  După 9 ani de muncit pentru el, la Real Madrid.  Fără să primească titlul de golgheterul CM 2018. Pentru că în ultimii 9 ani, el nu a pierdut nicio zi. Ci s-a bucurat că lucreaza la visul lui. De a fi nr. 1. Pentru că a înțeles să se inspire din succesul celorlalți, este recunoscător celor care îl ajută. Inima de aur din spatele aroganței. Așa scrie presa spaniolă despre el. Dar donațiile lui depășesc suma de 1 milion de euro. Pentru că, în final, principiul e simplu. Ai o șansă. Toți avem. Fă ce vrei cu ea. Trebuie să fie loc și pentru nr. 2. Ca-n fotbal!  

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.