Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Pasionat de horror? Înscrie-ți filmul la Dracula International Film Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pasionat de horror? Înscrie-ți filmul la Dracula International Film Festival Share Pasionat de horror? Înscrie-ți filmul la Dracula International Film Festival


DRACULA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL anunță lansarea competiției de filme de scurtmetraj, animație și lungmetraje pe teme horror, SF, thriller, supranaturale, comedii negre, animații, filme experimentale, culte pentru a 6-a ediție a festivalului.

A 5-a ediție a Dracula Film Festival va avea loc în perioada 17-21 octombrie 2018 la Brașov, România.

Pentru a fi eligibil în Selecția Oficială 2018 este obligatoriu ca filmele să nu fi fost prezentate la un alt festival și să fie produse în perioada 2016-prezent.

Toate filmele înscrise pentru competiție trebuie să conțină subtitrare. Chiar dacă e românesc, filmul are nevoie de subtitrare în engleză; dacă e în orice altă limbă, la fel, este necesară subtitrarea în engleză. 

Termenul limită pentru înscrieri este 2 septembrie 2018.

Lista filmelor selectate ce urmează a fi incluse în Selecţia Oficială 2018 va fi anunţată pe site-ul festivalului în data de 17 Septembrie 2018. Toate celelalte, care nu îndeplinesc condițiile, sunt excluse din competiție.

Lungmetrajul trebuie să aibă minimum 70 de minute, iar scurtmetrajul până la 20 minute. Termenul limită pentru primirea filmelor şi a materialelor conexe este 28 Septembrie 2018. Informații suplimentare pe site-ul festivalului, AICI.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută