Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Pui la Jar… o afacere tânără care a împlinit de curând 3 ani de activitate!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pui la Jar… o afacere tânără care a împlinit de curând 3 ani de activitate! Share Pui la Jar… o afacere tânără care a împlinit de curând 3 ani de activitate!


    Despre Pui la Jar ne-a vorbit cu pasiune chiar inițiatoarea ei, Nicoleta! Cum și-a conceput afacerea? Simplu, cu o idee despre ceea ce înseamnă fast-grill, cu un spațiu inițial insuficient ca dimensiuni și dotări, cu 3 angajați, dintre care unul a fost chiar ea! De la 3 angajați, afacerea a ajuns la 15! O afacere dinamică, care s-a construit cu migală, răbdare, cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare a afacerilor dobândite de tânăra întreprinzătoare în cadrul cursurilor din facultate, a celor făcute în cadrul unei firme de tip multi-level-marketing, dar și a experienței și sfaturilor mamei ei, care a lucrat la rându-i în industria alimentară!

         Ce îți place când ajungi la Pui la Jar în calitate de client? Promptitudinea, mâncarea gustoasă, curățenia, mai bine zis igiena desăvârșită, angajații rapizi, dedicați, și, nu în ultimul rând, una din devizele întreprinzătoarei – „Dacă ție, ca angajat, nu îți place ceva din farfurie, atunci cum i-ar plăcea unui client?” reprezintă tot atâtea motive să mănânci într-un loc precum Pui la Jar

         Angajații săi constituie o echipă unită, sudată, care s-a dezvoltat ca o familie extinsă, iar cei merituoși sunt mereu stimulați – Nicoleta înțelege poate cel mai bine perspectiva unui angajat, mai ales de când a fost și ea pe picior de egalitate cu cei care îi sunt și colegi și angajați!

         Promovarea afacerii este la fel de dinamică – spoturi publicitare pe posturile locale de radio, iar contul de facebook este utilizat din plin – concursuri pentru clienți, aspecte din bucătărie, prezentări ale produselor, făcute chiar de către cei care le prepară, sponsorizarea unor concursuri, cum e România în mișcare ori acțiuni de binefacere la Centrul de Refugiați din Galați (povestind despre această acțiune, emoția se simțea în vocea Nicoletei – empatia pentru persoane aflate în dificultate e mai mult decât evidentă).

         Planuri de viitor? Deși ar putea să se extindă, Nicoleta consideră că ar fi dificil să se mențină la o ștachetă ridicată a calității, ca atare preferă să se concentreze pe punctul de lucru de acum, dar se ambiționează să își francizeze afacerea, în acest scop depunându-se un dosar la OSIM! Astfel, Pui la Jar va fi un etalon pentru alți întreprinzători!

         Concluzia? Simplă – dacă ai pasiune și muncești mult pentru afacerea ta, cu siguranță vei obține rezultate!

 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.