Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Concursului Național de Dans Sportiv – Dansul Florilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concursului Național de Dans Sportiv – Dansul Florilor Share Concursului Național de Dans Sportiv – Dansul Florilor


12-13 mai, Sala Sporturilor Pitești

După atâtea petreceri, cu ouă, cu onomastici și evident multe lalele, bineînțeles că nu putem renunța subit la atmosfera de sărbătoare ce a pus stăpânire pe oraș și oamenii lui care se află într-un permanent dans, un “pas de deux”, în care omul face primul pas iar orașul îl urmează. Cu toate că între timp stăpânim foarte bine acest dans, nu strică nimănui o nouă lecție, o sursă de inspirație pentru atingerea perfecțiunii.
Bineînțeles că ne referim la Concursul de Dans Sportiv Dansul Florilor, ajuns la cea de-a 30-a ediție, jubiliară, unde peste 800 de participanți din toată țara cu vârste cuprinse între 4 și 50 de ani se vor întrece într-un spectacol total. Ne vom putea bucura din nou de eleganța mișcării și frumusețea costumelor, de măiestria și pasiunea cu care un alt fel de flori stăpânesc ritmul și trupul, de încă un eveniment cu culoare și muzică.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.