Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Curs Machiaj – Pitești

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Curs Machiaj – Pitești Share Curs Machiaj – Pitești


curs MACHIAJ profesional BASIC – DELUXE, desfãşurat în PITEŞTI, LOCURI LIMITATE, deschiderea 21 FEBRUARIE 2018. CURS ACREDITAT, diplome recunoscute, valabile naţional şi UE. În cadrul cursului sunt utilizate produse profesionale, ce pot fi ulterior achiziţionate la preţuri speciale pentru cursanţii Profesional New Consult. Formatori specialişti cu vastã experienţã, ce au susţinut training-uri în ţarã şi strãinãtate, condiţii excelente de studiu. Posibilitate platã în rate, REDUCERI pentru plata integralã.

telefoane contact : 0758.490.490, 0784.333.777, 0784.045.025, 0740.250.290
adresã de email : office@profesionalnewconsult.ro

Cursurile urmãresc asumarea informaţiei prin exerciţiu practic; Cele mai noi tehnici de realizare a machiajelor explicate de profesionişti şi însuşite participanţii la curs sub atenta îndrumare a unor formatori de ecepţie; Fãrã costuri ascunse şi fãrã taxe suplimentare, pentru secretariat, examinare, eliberare diplome ;
Particpã şi tu la o experienţã de training unicã în cadrul cãreia, formatori cu vastã experienţã în domeniu, produse profesionale, salon propriu de lucru vor asigura condiţile necesare deprinderii acestei frumoase activitãţi, pe care o veţi practica în saloane de specialitate sau acasã pentru a vã automachia. Machiaj de zi, machiaj de searã, machiaj mireasã, smokey eyes, tehnica eyeliner-ului, noţiuni pensat, alegerea machiajului în funcţie de ocazie dar şi de geometria feţei sunt doar câteva dintre temele abordate în cadrul cursului cu un accent deosebit pe componenta practicã. Produse profesionale de lucru, high brands, dedicate exclusiv profesioniştilor.
Suntem de 10 ani pe piaţa de formare profesionalã, un motiv bun sã alegi Profesional New Consult. În tot acest timp am dat dovadã de profesionalism, seriozitate, promptitudine şi competenţã.

Ne gãsiţi în Piteşti, Bld. I.C. Bratianu, Bl. D6, Jud. Argeş (în parcarea din spatele complexului Fortuna) .

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută