Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Mulțumesc…

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mulțumesc… Share Mulțumesc…


Mulțumesc, domnule Popa!

Mulțumesc că m-ați învățat cum să vorbește corect. Tot ce m-a învățat profesorii a fost greșite. Această sistem de învățământ chiar nu funcționa fără acest schimbare a Ministrului. Acum știu că celălanți Miniștrii habar nu aveau despre ce înseamnă să învață. Ei doar tăiau pamblici prin diferite locații la inaugurări. Câtă lipse de respect din partea lor. Din punctul meu de vedere, ar trebuiese interzice accesul acestor oameni în Minister că habar nu are să vorbească corect și să educe. Și să știți că aveți dreptate în legătură cu studenții, domnule Popa. Chiar tot ce ați făcut a fost pentru el. Chiar sunteți un om buni la a educa!

Acum, privind din alte perspective, perspectivele unui om cult și destul de citit, intru într-un butoi de melancolie văzând ce s-a ales de limba noastră și de sistemul din România… Prostia și incultura au fost atinse la cote maxime chiar de… MINISTRUL EDUCAȚIEI! Cum vă puteți explica asta? Sună paradoxal, nu? Când o să ne trezim naibii la realitate și o să vedem că suntem conduși de niște oameni fără creier? Soluția, să știți, nu este să plecăm din țară! Noi nu suntem români doar cu numele. Strămoșii noștri chiar au luptat în zadar pentru PĂMÂNTUL ROMÂNESC? Luptați pentru țara în care trăim și încetați să mai amânați inevitabilul! România este o țară „nașpa” pentru că permitem asta! Hai să facem o schimbare!

Și, pentru final, am un mesaj pentru domnul Ministru al Educației!

„PLECAȚI DE LA CONDUCERE ȘI ÎNCERCAȚI SĂ MAI TRECEȚI ODATĂ PRIN TREPTELE ÎNVĂȚĂMÂNTULUI!

Cu drag, O ELEVĂ!”

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.