Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nu.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nu. Share Nu.


            Problema deșeurilor produse în România este atât de gravă încât studiile și numerele mari arătate de acestea deja nu ne mai sensibilizează. Este vizibil cu ochiul liber că ne confruntăm cu o epidemie a gunoaielor care ne sufocă, la propriu și la figurat.

            Vina a fost dată deja pe autorități, pe conducere, pe populație, pe străini și pasată de la o entitate la alta fără niciun efect. De aceea este timpul să acționăm!

            Ingredientul principal al schimbării personale este cuvântul ”nu”. NU mai vreau încă o pungă de plastic sau de hârtie pe care o voi arunca la gunoi de îndată ce și-a încheiat menirea. NU mai vreau un pahar de unică folosință de suc sau de cafea. NU mai vreau să produc gunoi din orice activitate, oricât de mică, fie că îmi iau un covrig , o pâine sau popcorn. Vreau să trăiesc sustenabil!

            Odată cu schimbarea noastră, a consumatorilor, poate să înceapă și schimbarea mentalității vânzătorilor și întreprinderilor, care vor fi nevoiți să ofere alternative conform cerințelor noastre.

            Închei cu o vorbă care m-a marcat. ”Tezaurul României nu este aurul. Tezaurul României suntem noi, cei care putem face o schimbare, cei care vrem să ne remarcăm și să nu mai fim arătați cu degetul de Europa. Cei care vom arăta că suntem mai puternici ca ei!”

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută