Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Semne bune fără „anulare”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Semne bune fără „anulare” Share Semne bune fără „anulare”


Revoluție fiscală, split TVA, prețuri durdulii, Blue Monday, Guvern dărâmat, depresie postsărbători și o zăpadă dată printre degete, cât să nu-i bată contribuabilul obrazul lui Dumnezeu că n-a nins deloc în iarna asta. Iată că 2018 nu-i chiar cărpănos, așa cum ne grăbeam să-l judecăm! E activ, dă la gioale, mișcă alert din coate, îi avantajează – e adevărat – pe cei care știu pe de rost și aplică formula Legii Junglei. Recunosc, anticipam o indolență generală, adică nămeți de sub care să ne scuturăm după săptămâni întregi de „Iad Alb” și poziția de hibernare a ursului care a rupt cu sarmalele de Crăciun și salata de bouef din noaptea de Revelion.

Cum era aia, însă, cu semne bune anul are? Anul are, nu anulare, așa cum ne-ar plăcea să ne jucăm de-a cuvintele inversate pe Facebook… Dacă nu-s numai vorbe aruncate în viscol și de s-ar respecta documentele semnate în acest colț de lume, peste ani și ani, vorba cântecului, am putea traversa Dunărea pe podul de la Brăila. Premierul Mihai Tudose a prins doar două săptămâni din noul an în Palatul Victoria, iar cântecul său de lebădă este semnarea contractului pentru investiția de aproape jumătate de miliard de euro. Se face, își zic cu nădejde românii din Focșani, Galați și Brăila, dar nu numai ei, sătui să depindă de orarul bacului pentru a ajunge în Dobrogea și retur.

Hai cu semnele alea bune, că ne doare a naibii de mult infrastructura!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.