Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Londra – Bun venit în cea mai cosmopolită capitală europeană!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Londra – Bun venit în cea mai cosmopolită capitală europeană! Share Londra – Bun venit în cea mai cosmopolită capitală europeană!


Dacă ți-ai propus ca în această toamnă să te bucuri de un city break într-un oraș vibrant, viu, cosmopolit, eclectic, dar aristocrat, atunci Londra e destinația pe care o cauți.

Londra e cu siguranță capitala muzeelor, iar la cele mai renumite intrarea e gratis: British Museum, National Gallery, Victoria & Albert Museum, Tate Modern și Tate Britain.

Un lucru ce deosebește Londra de alte capitale mari e întinderea uriașă de spații verzi din centrul metropolei. Poți sta tolănit pe iarbă în Hyde Park, St James Park, Regent’s Park sau poți face o plimbare cu barca pe apă pornind pe canalele Londrei din zona numită Little Venice.

Pofta de cumpărături se satisface pe Oxford Street, cea mai populară arteră comercială din Europa, în Camden Town, un cartier pestriț cu sute de tarabe, buticuri și magazine sau la Selfridges, supranumit și magazinul bogaților.

După ce bifezi obiectivele ”must see”, precum Palatul Buckingham, Big Ben, London Eye, Trafalgar Square sau London Bridge, propune-ți să te pierzi pentru câteva ore pe străduțele magice din districtele Soho, Westminster, Chinatown, City of London sau Whitechapel.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.