Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ultimele locuri – curs Machiaj Piteşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ultimele locuri – curs Machiaj Piteşti Share Ultimele locuri – curs Machiaj Piteşti


Cursul de Machiaj în Piteşti organizat de Profesional New Consult va avea deschiderea în data de 20 Septembrie 2017; curs ce se desfăşoară în sălile de curs moderne, puse la dispoziţie de firma organizatoare, situate în centrul Piteştiului în spatele complexului Fortuna. Pentru sesiunea cu deschidere în data de 20 Septembrie 2017, firma organizatoare anunţă ultimele locuri, aşadar cei care doresc să cunoască mai multe despre tehnicile realizării unui machiaj perfect trebuie să se grăbească pentru a prinde un loc.

Formatorii cu experienţă, produsele profesionale, precum şi echipa dedicată asigură premisele necesare desfăşurării în bune condiţii a cursului şi asimilării cunoştinţelor necesare. Machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj ocazie, tehnica aplicării bazei de machiaj, tehnica eyeliner-ului sunt doar câteva dintre temele acestui .

IMPORTANT! Participând la cursul de machiaj organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri mari acordate cursanţilor firmei noastre la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcă cu care colaborăm.

De reţinut! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei diplomele fiind valabile atât în ţară cât şi în străinătate. LOCURILE SUNT LIMITATE!

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute accesând următorul link : AICI  sau  adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

  • 0784.333.777, 0784.045.025, 0758.490.490
  • mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro
  • birou înscrieri şi săli de curs situate în bdul I.C. Brătianu, D6, (în spatele hypermarket-ului Prima – parcare complex Fortuna)

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.