Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Rețeta săptămânii: Galantina de rață

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rețeta săptămânii: Galantina de rață Share Rețeta săptămânii: Galantina de rață


Galantina de rață cu pandișpan de praz, morcov glase, vânătă crocanta și sos de Proseco

La începutul secolului al XIX-le-a hanurile și hotelurile erau in loc de întâlnire în jurul unei mese bune. Capitala era un loc plin de efervescență și transformare, un loc de intersecție și de amestec al Orientului cu Occidentul, care își face simțite influențele și la nivelul gastronomiei și al socializării: cafenele de tipic vienez, restaurante italiene și pariziene. Într-o lume care pune mare preț pe rigoare, educație și respectarea normelor sociale, răgazul petrecut alături de ceilalți la masă, devine o adevărată probă de grație. Lecția rigorii la masă trebuie deprinsă încă din copilărie, iar mofturile sunt excluse.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.