Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Waze a fost integrat în Android Auto şi vine cu noua funcţie Roadside Help

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Waze a fost integrat în Android Auto şi vine cu noua funcţie Roadside Help Share Waze a fost integrat în Android Auto şi vine cu noua funcţie Roadside Help


Waze a fost integrat în Android Auto astfel că nu mai e nevoie pentru cei care au maşinile dotate cu sistemul de la Google să folosească telefonul separat pentru a fi la curent cu evoluţia traficului.
Metoda de conectare la Android Auto rămâne cea clasică prin cablu şi prin folosirea comenzii vocale “OK, Google” utilizatorul poate introduce o adresă.
Waze va funcţiona similar cu versiunea de pe smartphone, iar avantajul este că ecranul va avea dimensiuni mai mari în funcţie de ce sistem are utilizatorul pe maşină. La cererea utilizatorilor compania deţinută de Google a introdus şi o nouă funcţie: Roadside Help. Conform androidheadlines.com această nouă funcţie va fi disponibilă după ce se trece la ultima versiune a aplicaţiei Waze. Scopul acesteia este solicitarea ajutorului de la alţi şoferi dacă sunt întâmpinate probleme cu maşina. Recent, dezvoltatorii aplicației Waze, au adăugat funcţia care atrage șoferilor atenția că au uitat să pornească luminile de întâlnire. Aplicatia Waze este disponibilă în 185 de țări și oferă servicii pentru mai mult de 65 de milioane de oameni.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.