Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Greșeala pe care o fac toți utilizatorii iPhone!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Greșeala pe care o fac toți utilizatorii iPhone! Share Greșeala pe care o fac toți utilizatorii iPhone!


Greșeala pe care o fac toți utilizatorii iPhone! Experții avertizează să nu faci niciodată așa ceva!
Un gest la care recurg aproape toți utilizatorii de iPhone afectează performanța telefonului.

Milioane de utilizatori iPhone fac o greșeală banală, care poate afecta serios performanța telefonului. Analistul John Gruber spune că niciodată nu trebuie închise prin swipe aplicațiile care nu mai sunt folosite. De obicei, utilizatorii le închid complet, de teamă că aplicațiile care rămân deschise pe fundal vor consuma bateria și memoria telefonului. La iOS însă nu se întâmplă așa. Aplicațiile sunt practic “înghețate” și nu mai consumă nimic dacă nu sunt folosite, scrie The Independent. Prin urmare, închiderea și eliminarea lor prin swipe este inutilă. Mai mult, chiar reduce performanța telefonului, pentru că această operațiune consumă baterie, iar aplicațiile vor reporni mult mai încet după ce sunt închise complet. Totodată, vor consuma mai multă energie când vor fi relansate. În ultimii ani, mai mulți experți și reprezentanți Apple au declarat că utilizatorii iPhone nu trebuie să închidă complet aplicațiile pe care nu le mai folosesc.

Există însă și câteva excepții, de aplicații care consumă bateria de iPhone dacă rămân în fundal, iar printre acestea se numără și Facebook. Utilizatorii pot vedea însă care aplicații le consumă bateria, astfel încât nu trebuie să le închidă pe toate.

Sursa:www.yoda.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută