Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Paste cu zucchini și ricotta

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Paste cu zucchini și ricotta Share Paste cu zucchini și ricotta


De când s-a încălzit afară s-a dus și cheful de a găti în bucătărie? Nu înseamnă că trebuie să mănânci numai la terasă. Iată o rețetă ușoară și tocmai bună de încercat…

O porție de paste gustoase și ușor de pregătit. Cât timp pastele fierb al dente poți să te ocupi de pregătirea ingredientelor și să termini totul rapid. Dacă ai paste făcute în casă, cu atât mai bine, pentru că acestea au nevoie de și mai puțin timp de fierbere.

Ingrediente:

40g semințe de pin sau de floarea soarelui sau fistic prăjite, 450g paste fettuccine,1 lingură ulei de măsline, 1/2 linguriță sare, 120g ricotta, 1 linguriță coajă lămâie, 3 linguri suc de lămâie, 450g zucchini, 3 linguri mentă tocată

Metoda de preparare

Fierbe pastele în apă cu sare respectând timpul de pe ambalaj. Între timp, feliază subțire zucchini cu ajutorul unui curățător de legume. Amestecă menta tocată cu ricotta, coaja de lămâie, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-un bol. Adaugă zucchini lângă pastele care fierb în ultimul minut de fierbere. Scurge bine și pune totul într-un castron mare. Adaugă amestecul cu ricotta și mentă. Presară semințele rumenite înainte de servire.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută