Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 Burgeri

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 Burgeri Share Top 5 Burgeri


Americanii îi consideră o “comoară națională”. Editorii culinari străbat lumea în lung și-n lat în căutarea celor mai buni burgeri.  Mania burgerilor a cuprins tot mapamondul, iar România nu face excepție.Toată lumea vorbește despre burgeri. Fără îndoială, burgerii reprezintă cea mai populară mâncare a momentului, în special pentru masa de prânz.  Mulți bucătari au dezvoltat rețete proprii de burgeri chef style, chifteaua în sine lasând loc de improvizație și de creativitate.

 

 1. La Daily Pub găsim în lista meniu o variantă proprie de burger realizată din antricot de vită. Compoziţia este îmbunătăţită cu bacon şi caşcaval. Nu lipsesc cartofii pai, sosul picant şi salata de casteveciori muraţi. Nu cred că găsiţi la un lanţ fast food gustul delicios al burger-ilor de aici.

 2. Imaginați-vă o chiflă cu seminte scoasă din cuptor, pe care bucătarii de la Restaurantul Rapsodia o alintă cu pulpă de vită, rumenită pe grill atât cât trebuie pentru a-și păstra frăgezimea. Peste ea adăugă cașcavalu, puțină ceapă uscată și câteva felii de jambon crocant. Le înveselesc cu roșie și uite așa au creat un burger de vită, pe care ți-e mai mare dragul să-l devorezi!

 3. La Restaurantul Peskano din Brăila, chef Giovanni Piselli s-a cuplat și el la acest trend internațional și vă propune burgerul casei, realizat după o rețetă proprie. Aș încadra acest preparat în zona burgerilor “gourmet” sau de autor datorită originalității lui. Nu vă rămâne decât să încercați un prânz american pe terasa Peskano cu burgerul casei.

 4. Popularitatea preparatului favorit al bucătăriei americane este maximă la New York Pub. Aici, pe lângă rețetă, originalitatea constă și în modul de prezentare a burgerului la masă.Din componența preparatului nu lipsesc cartofii prajiți, sosul și salata. Dacă timpul alocat mesei vă este limitat, atunci puteți comanda cu încredere acest preparat gourmet.

 5. Dintre burgerii de la SOHO PUBam ales să vi-l prezentăm pe #ĂlaRafinat pentru ca are o chiflă pufoasă făcută în casă, carne de vită, gorgonzola, și este completat de o delicioasă dulceață de ceapă și pentru ca Burgerul #ĂlaRafinat tentează orice pofticios! 

   


   

   


Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută