Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

La La Land: Un musical cu Ryan Gosling şi Emma Stone

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La La Land: Un musical cu Ryan Gosling şi Emma Stone Share La La Land: Un musical cu Ryan Gosling şi Emma Stone


La La Land

Regia: Damien Chazelle

" "

Cu: Ryan Gosling, Emma Stone, Amiée Conn, Terry Walters, Thom Shelton

Gen: comedie, dramă, musical

Durata: 128 min.

Premiera: 23 decembrie

Distribuit de Freeman Entertainment

La La Land: Un musical cu doi dintre cei mai frumoşi actori ai momentului – Ryan Gosling şi Emma Stone

Scris şi regizat de Damien Chazelle, „La La Land” urmăreşte povestea Miei (Emma Stone), o actriţă aspirantă şi a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise şi inimi sunt frânte zi de zi.

Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare şi momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-şi îndeplini visele.   

Distribuit de Freeman Entertainment, „La La Land” aduce o poveste de dragoste emoţionantă cu ritm şi muzică. E un musical făcut după toate rigorile uitate ale acestui gen complicat și artificial, iar Chazelle reușește să îl integreze perfect în peisajul urban actual al L.A.

De văzut!

La La Land”, care a deschis anul acesta festivalul de film de la Veneția, e un spectacol totalmente neașteptat, de proporții epice. Veți vedea muzica coborând în rețeaua complicată de șosele ale orașului, printre mașini, în traficul congestionat, unind spontan oameni fără legătură.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută