Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

PUI CORSAIRE – GOSSIP CAFE

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii PUI CORSAIRE – GOSSIP CAFE Share PUI CORSAIRE – GOSSIP CAFE


Corsarul care ne-a fascinat papilele gustative.

Trendul concertelor și a spectacolelor live pe terasele de vară ale locațiilor din Galați și Brăila a explodat în acest an. De la artiști locali cerți sau în devenire, la vedete naționale consacrate sau chiar internaționale, cu toții au fost capete de afiș atractive pentru evenimentele din această vară. Este un pas înainte pe care amfitrionii locațiilor îl fac, înțelegând că publicul vrea și altceva pe lângă oferta culinară proriuzisă. Curentul acesta continuă și în această toamnă caniculară, motiv de bucurie pentru fanii fenomenului. Cel mai reprezentativ concert al lunii septembrie a fost, fără îndoială, pe terasa Gossip Cafe, unde Mihai Mărgineanu și Banda au făcut un show extraordinar. Pentru noi a fost și prilejul de-a intra in contact (la propriu) cu touchscreen-ul meniu al locației. Ne-am oprit la specialitățile din carne de pui și am avut de bifat din șapte opțiuni, printre care puiul în stil marocan, puiul rubin cu sos de rodii sau puiu în stil corsican.

L-am ales pe cel din urmă pentru frăgezimea preparatelor la cuptor, dar și pentru compoziția sa care ne-a bucurat papilele gustative: piept de pui și de curcan, bacon, ciuperci, cartofi, totul gratinat cu cașcaval. Vom reveni cu mare bucurie la Gossip Cafe pentru că lista meniu este foarte generoasă în preparate de top..

Vatel

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.