Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

CHEF DAN PRODEA – EXECUTIVE CHEF – REȚETA SĂPTĂMÂNII

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CHEF DAN PRODEA – EXECUTIVE CHEF – REȚETA SĂPTĂMÂNII Share CHEF DAN PRODEA – EXECUTIVE CHEF – REȚETA SĂPTĂMÂNII


În acest număr al revistei veți descoperi o rețetă care este ușor de făcut și are nu necesită costuri mari. Când tranșați pește și doriți să obțineți anumite părți din acesta este imposibil să nu rămână și capete mai mici, pe care le puteți folosi cu ușurință într-o rețetă. Astfel, puteți face o salată, puteți obține și un pate de pește, chifteluțe de pește, totul depinde de imaginația fiecăruia. Pentru blini, cunoscute și sub denumirea de clătite rusești, vom folosi drojdie, lapte, ou, făină și unt. Cartofii îi învelim în folie de aluminiu și îi introducem la cuptor pentru ca mai apoi să obținem un piure cu o aromă deosebită. Somonul în stare crudă se dă la blender, se amestecă cu ou, apoi se rulează în pielea de somon și se pune în folie de aluminiu. Se gătește pe cuptor până ce pielea somonului devine crocantă. Poftă bună!

Newletter zn png
Newsletter-ZN-2025-300x250

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută