Nostalgii marine la ceas de seară.
Aproape orice călător care poposește fie și pentru o noapte în orașele noastre dragi, Galați sau Brăila, are dorința de-a gusta un preparat din pește. Și în acest caz funcționează foarte bine recomandările prietenilor localnici sau în cel din urmă caz recenziile on-line. Recent un prieten din Iași ce urma să vină la Galați mi-a cerut sfatul pentru o cazare de top în zona centrală a orașului. I-am sugerat că cea mai bună alegere este hotelul Galați Centrum. Știind că este mare amator de pește și având câteva experiențe culinare foarte bune la restauratul Blue Sun din incinta hotelului, am rezolvat două probleme cu o singură soluție. Capitolul pește din lista meniu are nouă opțiuni, dintre care nu lipsesc crapul, șalăul, somnul dar și păstrăvul, somonul sau bibanul de mare. Cum eram amândoi cuprinși de nostalgia armatei făcute la malul mării am ales biban de mare cu trei piureuri: de roșii coapte, de spanac și de cartofi. Sosul de vin cu capere a desăvârșit opera culinară a maeștrilor bucătari de la restaurantul Blue Sun. Cu siguranță că vom mai reveni pentru a degusta și alte delicii culinare.
Adresa: Str. Domnească nr. 12, Hotel Galaţi Centrum***
Tel: 0236460040, office@hotelgalati.ro
Site: www.hotelgalaticentrum.ro
Text by Vatel