Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/06/2016
Arhiva Zile si Nopti

Uleiul de migdalele, aliatul perfect pentru un păr sănătos

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Uleiul de migdalele, aliatul perfect pentru un păr sănătos Share Uleiul de migdalele, aliatul perfect pentru un păr sănătos


Uleiul de migdale este un ingredient nelipsit din nenumărate produse cosmetice, în special din cele pentru îngrijirea pielii uscate şi părului aspru, cu tendinţă de rupere.

Principalul atu: hrăneşte şi hidratează intensiv. Conţine acizi graşi (acizi oleici şi linoleici), fitosteroli, vitamine şi antioxidanţi, în special vitamina E, vitamina K, vitamina A si vitamina D (aşa zisele vitamine ale frumuseţii!).

Iată câteva dintre motivele pentru care uleiul de migdale şi părul sănătos fac o echipă imbatabilă:

 – un păr fin şi uşor de aşezat poate fi obţinut cu ajutorul uleiului de migdale. Când vine vorba de îngrijirea părului, uleiul de migdale este foarte eficient datorită acţiunii sale emoliente. Bogat în vitaminele D şi E dar şi în minerale, cum ar fi calciul şi magneziul, uleiul de migdale acţionează ca un hidratant natural pentru păr, împiedicându-l să devină uscat şi fragil.

 – șansele de a pierde fire de păr, dacă foloseşti acest ulei, sunt foarte mici. De asemenea,uleiul de migdale ajută la creşterea mai rapidă a părului. Vitaminele din uleiul de migdale ajută la creşterea părului şi îl fac mai puternic.

 – concentraţia ridicată de nutrienţi din acest ulei conferă strălucirea părului. Este un ulei hrănitor, care reuşeşte să pătrundă mult mai eficient în firele de păr decât altele. Hidratează în profunzime şi este, de asemenea, un excelent balsam.

 – face bine şi scalpului uscat sau iritat. Masează-ţi scalpul cu ulei de migdale, astfel încât să-i permiţi uleiului să pătrundă uşor în piele. Stai cu uleiul cât mai mult timp posibil, de preferat peste noapte, şi apoi spală-l cu un şampon uşor. Astfel, părul este mai puternic.

 – în momentul în care începi să foloseşti ulei de migdale nu vei avea doar un păr mai strălucitor şi mai mătăsos, ci şi mai bine hidratat. Ca urmare, părul are şanse mai mici de a suferi de deteriorări şi şanse mai mari de a rămâne des şi puternic.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.