Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/06/2016
Arhiva Zile si Nopti

SOS Summer Makeup: top 3 produse

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SOS Summer Makeup: top 3 produse Share SOS Summer Makeup: top 3 produse


Vara simțim nevoia să aplicăm pe ten un machiaj cât mai ușor, mai natural, care să permită pielii să respire.

În plus, nu ne dorim ca produsele să se întindă, adune sau estompeze. Iată trei produse care ne pot salva în zilele foarte călduroase, oferindu-ne o acoperire și câteva accentuări subtile, de efect și rezistente.

BB Cream, între fond de ten și cremă hidratantă

Blemish Blend sau BB Cream este o cremă hidratantă, care conține și o cantitate foarte mică de fond de ten. Astfel, pe lângă efectul hidratant, factorul de protecție solară și matifiere, acest tip de cremă oferă și o acoperire medie. În farmacii și în raioanele de cosmetice ale marilor magazine veți găsi mai multe variante de BB Cream, pentru diferite tipuri de piele. Încercați să analizați cu atenție ingredientele și să alegeți o nuanță potrivită.

Mascara Waterproof, rezistentă la apă

Mascara rezistentă la apă ne scapă de grija machiajului întins din cauza căldurii. Având această calitate, mascara waterproof este puțin mai dură cu genele noastre, motiv pentru care trebuie să avem mai multă grijă cu demachierea și cu hidratarea lor ulterioară. Dacă sunteți blondă, șatenă sau roșcată, puteți alege mascara maro, iar dacă sunteți brunetă, mascara negru.

Pudra bronzantă, pentru strălucire

Pudra absoarbe excesul de sebum și matifiază tenul, care de cele mai multe ori vara este prea lucios. În plus, pudra bronzantă, aplicată de pomeți și arcade luminează tenul, subliniază trăsăturile.

Aveți grijă să nu exagerați cu cantitatea de pudră. Trebuie folosită într-un strat subțire, doar pentru accentuare, și în niciun caz pentru acoperire.

Sursa: www.doc.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută