Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/06/2016
Arhiva Zile si Nopti

Scurt istoric al epilării definitive

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Scurt istoric al epilării definitive Share Scurt istoric al epilării definitive


1963 – Goldman și colaboratorii au descris pentru prima oară lezarea foliculilor ce conțin pigment cu ajutorul unui laser ruby.

1983 – Oshiro și Maruyama observă dispariția părului din nevi după tratamentul cu un laser ruby. Dar, la fluentele care afectau foliculii epiderma era serios rănită.

1983 – Anderson și Parrish dezvoltă teoria fototermolizei selective ce se baza pe utilizarea unei unde laser cu o anumită lungime de undă și o anumită durată a pulsului de lumină pentru a ținti un anume cromofor. Prin aplicarea acestei teorii, ținta poate fi distrusă selectiv, protejând țesuturile înconjurătoare.

1996 – Grossman și asociații, care utilizează un laser ruby, raportează prima aplicație a teoriei lui Anderson și Parrish în epilarea definitivă.

1998 – Dierick și asociații publică raportul unui studiu de 2 ani ce demonstrează obținerea epilării definitive cu ajutorul laserului ruby.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută