Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/06/2016
Arhiva Zile si Nopti

Scurt istoric al epilării definitive

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Scurt istoric al epilării definitive Share Scurt istoric al epilării definitive


1963 – Goldman și colaboratorii au descris pentru prima oară lezarea foliculilor ce conțin pigment cu ajutorul unui laser ruby.

1983 – Oshiro și Maruyama observă dispariția părului din nevi după tratamentul cu un laser ruby. Dar, la fluentele care afectau foliculii epiderma era serios rănită.

1983 – Anderson și Parrish dezvoltă teoria fototermolizei selective ce se baza pe utilizarea unei unde laser cu o anumită lungime de undă și o anumită durată a pulsului de lumină pentru a ținti un anume cromofor. Prin aplicarea acestei teorii, ținta poate fi distrusă selectiv, protejând țesuturile înconjurătoare.

1996 – Grossman și asociații, care utilizează un laser ruby, raportează prima aplicație a teoriei lui Anderson și Parrish în epilarea definitivă.

1998 – Dierick și asociații publică raportul unui studiu de 2 ani ce demonstrează obținerea epilării definitive cu ajutorul laserului ruby.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.