Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Jazz in the Park 2015

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Jazz in the Park 2015 Share Jazz in the Park 2015


Primul festival din România care aduce muzica live în Parcul Central al orașului continuă vara aceasta cu a treia ediție, care se va desfășura în perioada 29 iunie – 5 iulie. Jazz in the Park propune clujenilor un program complex, care va reuni pe parcursul a șapte zile pline, nu mai puțin de 50 de artiști ce vor concerta pe cele 3 scene situate în Parcul Central: Main Stage, pe aleea centrală a parcului, unde vor fi găzduite 12 concerte, Youth Stage, în spatele clădirii Casino, unde se va desfășura un concurs de muzică jazz și influențe și Chillout Stage, în zona de hamace, unde pe timpul zilei vor face atmosferă o serie de DJ. Invitații speciali ai festivalului sunt Florin Niculescu și Bogdan Vaida, care vor susține recitale excepționale la Opera Maghiară, programul muzical complex al festivalului cuprinzând însă și alte nume mari ale jazz-ului, precum N.O.H.A, Zoe Rahman Trio, Balako, Tango with Lions, Hilde Louise Asbjørnsen, Barabás Lőrinc Quartet, Sebastian Spanache Trio, Jazzybirds, Lucia, EYOT, Blazzaj, Exit Oz, Koszika and The Hot Shots, Tiptil, Mice on the Run, Jazú, The Rank & Fashion și Nuages Quartet.

 

 

„Jazz in the Park este un festival verde al muzicii bune!”

 

Echipa Jazz in the Park

 

 

JAZZ & so much more!

 

Activități variate și spații originale pentru citit, un meeting point pentru bicicliști, o zonă de joacă pentru copii, un mare târg de artizanat, alături de ediția estivală a târgului de carte Bookfest fac parte din programul Jazz in the Park 2015. Detalii: https://www.facebook.com/jazzintheparkromania.

 

FONDUL JAZZ IN THE PARK

 

Noutatea ediției cu numărul trei a festivalului Jazz in the Park constă în crearea Fondului Jazz in the Park. Din acest fond vor fi finanțate intervenții artistice în spațiul public și se vor acorda burse pentru tineri muzicieni. Puteți dona și voi suma de 2 euro prin SMS la 8842, cumpără brățările de susținere sau ceasurile-vinil Jazz in the Park! Detalii: www.jazzinthepark.ro!

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.