Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

Scriem povestea Untold Festival împreună cu tine!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Scriem povestea Untold Festival împreună cu tine! Share Scriem povestea Untold Festival împreună cu tine!


A fost o dată ca niciodată că dacă n-ar fi nu s-ar povesti: a fost o dată Cluj-Napoca 2015 Capitală Europeană a Tineretului. Un oraş pe malul unui râu, înconjurat de imaginaţie şi de voie bună care invită prinţi şi domniţele din toate cele 9 mări şi 9 ţări, la un bal cum nu s-a mai văzut şi care se va chema Untold Festival. 

În mijloc de vară, cu soare şi distracţie, Avicii, David Guetta, John Newman, Fedde Le Grande, ATB şi muuuulţi alţi Feţi-Frumoşi antrenaţi în mânuirea mixerului, microfonului, chitărilor și sintetizatoarelor şi înconjuraţi de magice lumini de stroboscop şi lasere, vor veni la Cluj tocmai de la capătul pământului, ca să ne aducă o experienţă de neuitat! 

10 scene vor împânzi regatul Untold Festival şi timp de 4 zile şi 4 nopţi, între 30 iulie şi 2 august, vei avea de înfruntat, dragul nostru Prâslea, o sumedenie de ispite şi pericole pentru plictiseală: concertele de la Main şi Secondary Stages din Zona River situată între Cluj-Arena şi Sala Polivalentă, concertele şi chill-out zone-ul din The Forrest (Parcul Central), doar ca să răzbeşti în Zona The Citadel (Piaţa Unirii) unde o scenă imensă cu intrare liberă va celebra spaţiul public şi tinereţea sutelor de mii de Greuceni şi de Ilene Cosânzene. 

Dar dacă Balaurul cu Trei Capete îţi va fi încurcat drumurile şi în loc de Cetate, vei ajunge în Zona The Pool, la Strandul Sun, nu vei regreta: vei găsi aici o petrecere la piscină care l-ar face invidios chiar şi pe Rege!

 

 “Vara asta, oriunde te vei afla în Cluj, te vei găsi la 2 paşi distanţă de un concert, o expoziţie, un workshop sau un party street!”

 

Echipa Untold

 

 

INFO 

Untold Festival

30.07-02.08, Cluj-Napoca 

Peste 20.000 de abonamente/4 zile vândute deja!

 

Artişti confirmaţi – Avicii, David Guetta, ATB, John Newman, Fedde Le Grand, Tinie Tempah, Andy C, Cazette, Tujamo, Pendulum Dj Set, DJ Premier, Patrice, Wilkinson, Bondax, Fatman Scoop, Foreign Beggars, P Money, Subcarpați, Suie Paparude, Third Party, Akua Naru, Crazy P, Jeru the Damaja, Onra (live), Mr Woodnote & Eva Lazarus, Nightmares on Wax (dj set).

 

11 scene

5 zone – River Zone, The Forrest Zone, The Citadel, The Pool, The Mountain

 

Abonamente Pre-Sale – 259 lei + taxe

Abonamente VIP – 449 lei + taxe

 

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, Daisler Print House, Euphoria Biergarten, Fabrica de Bere Ursus, Kmdsz, şi în magazinele Smuggler şi Outwear. 

 

Preţul Abonamentelor Pre-Sale este valabil până pe data de 8 aprilie 2015.

 

DISCLAIMER

Untold Festival este cel mai important proiect al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizatia Student Plus, fondatoare a Federaţiei SHARE Cluj-Napoca. 

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută