Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

Poftiți la primăvara în bucate la Samsara Foodhouse!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Poftiți la primăvara în bucate la Samsara Foodhouse! Share Poftiți la primăvara în bucate la Samsara Foodhouse!


Asemenea primăverii, care, cu al ei alai, rânduiește vegetația, facem ordine în meniurile de mâncăruri și băuturi, reînnoindu-le. Îmbrăcăm meniul nostru vegetarian, vegan și raw-vegan în produse culinare noi, care sperăm să vă placă. Printre acestea, în categoria mâncărurilor vegetariene, se numără “Sandviș vegetarian”, o specialitate în a cărei compoziție intră: chiflă de casă, sos de roşii, varză de China, roşii, ceapă roşie, Emmentaler, sos de caju, linte, dovlecei, mărar, pătrunjel, ulei de măsline, năut și chipsuri de legume. În grupul mâncărurilor vegane, deci fără vreun fel de ingrediente de proveniență animală, se integrează “Paste cu castane”, ce conțin: castane, usturoi, chili și ulei de măsline, cu mențiunea că pot fi alese paste integrale sau fără gluten, din făină de porumb, în locul celor obișnuite. În ceea ce privește eticheta raw-vegan, scoatem la iveală “Raw cake cu caise și fistic”, un desert făurit din: fistic, curmale, migdale, miere, caise, caju și ulei de cocos. Din meniul de băuturi, veți putea savura nectaruri, smoothie-uri, beri de casă și alte bunătăți curgătoare. Așadar, vestea cea bună fiind dată, vă poftim la bunătăți primăvăratice, deci la frunzărirea meniurilor noastre primenite, reîmprospătate și energizante. (Larisa Ionesi)

  

Samsara Foodhouse

Ludwig Roth 5

www.samsara.ro

https://www.facebook.com/samsara.foodhouse

 

 

“Din când în când, reîmprospătăm meniurile. De astă-dată, ne-am sincronizat cu primăvara. Să ne bucurăm de verdele naturii și de prospețimea mâncărurilor”.

 

Echipa Samsarea Foodhouse

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută