Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/11/2013
Arhiva Zile si Nopti

ZIPPI PIZZA…pizzeria cu livrare la domiciliu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ZIPPI PIZZA…pizzeria cu livrare la domiciliu Share ZIPPI PIZZA…pizzeria cu livrare la domiciliu


Esti din Baia Mare? Ai poftă de pizza? Nu vrei să gătești, ai musafiri, ai o petrecere, sau pur și simplu îți place pizza, atunci ai toate motivele să apelezi la pizzeria **ZIPPI PIZZA** pentru a încerca ceea ce noi numim o pizza adevărată.

Treci direct la meniu și comandă-ți cea mai bună pizza pe care ai mâncat-o vreodată, iar noi ți-o livrăm direct la tine acasă sau chiar la birou! **ZIPPI PIZZA** îți oferă o pizza excelent de gustoasă, o pizza coaptă la cuptor cu lemne, o pizza plină de savoare, o pizza livrată gratuit în cel mai scurt timp.

În fiecare produs din acest meniu vei regăsi ingrediente proaspete şi tradiţia celei mai autentice pizza, la un preț imbatabil- **15 RON** pentru orice sortiment de pizza. Din meniul nostru nu lipsesc clasicele pizza Quatro Stagioni, pizza Quatro Formagi sau pizza Capriciosa făcute la vatra, după o rețetă de mare succes din Italia.

Sau poate preferi specialitatea casei – FOCACCIA? Cât despre livrare, stai linistit, o livrăm gratuit unde vrei tu în Baia Mare! Sună-ne cu încredere şi îţi vom livra cea mai bună pizza din Baia Mare.

**ZIPPI PIZZA** , Comenzi :0747.244.498, 0770.717.641, 0362.415.081, B-dul Republicii , nr.22

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută