Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Vacanța

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vacanța Share Vacanța


Acum că valul bacalaureatului a trecut cât de cât, putem trece peste toata drama și să vorbim despre alte cele, nu-i așa? Și ca să nu fim prea serioși că deh, nu e felul nostru, propun să vorbim despre vacanță, că tot se apropie.

Da, da, știu că și vouă vi se scurg ochii de fiecare dată când vedeți vreo știre la TV despre party-urile de pe plajă și despre oamenii suficient de norocoși cât să fi ajuns deja la mare. Sau la munte. Dar stați liniștiți, dragi prieteni, va veni și ea, vremea în care ne vom strânge fiecare dintre noi bagajele și vom pleca în vacanță.

Ceea ce nu am înțeles eu prea bine este următorul lucru: de ce la TV vedem doar oameni incredibili de fițoși, incredibil de beți sau incredibil de proști care își fac vacanța la mare sau la munte? Ce, oamenii normali nu merg în vacanță prin părțile acelea? Sau ei au locuri anume în care își petrec zilele libere? O fi existând o plajă sau vreun loc de campare dedicat intelectualilor?

Nu știu ce ar trebui să înțeleg eu din știrile de la TV, dar vă spun sincer că îmi lasă impresia că pe litoralul și la muntele din România merg doar imbecili (ceea ce precis nu e adevărat). Așa că m-am hotărât ca anul acesta să evit atât plajele românești, cât și Valea Prahovei și am să mă duc prin alte locuri, tot pe plaiurile noastre mioritice. Pentru că mai sunt și alte locuri în România unde te poți simți bine în vacanță, știați nu? Vă dau 3 sugestii:

1. Munții Apuseni – iubitorii de munte trebuie să ajungă acolo

2. Delta Dunării – să știți că toate poveștile alea despre păsările din Deltă sunt adevărate, nu sunt mituri. Ați fi surprinși!

3. Maramureșul – NO, aia da vacanță! Relaxare și mâncare bună!

Da, e frumos la mare. Dar dacă vreți să faceți ceva diferit anul ăsta, evitați pițiponcelile specifice litoralului românesc. Vacanța nu înseamnă doar fuste scurte și prințese care fac plajă topless. Iar aventura e mult mai mult decât o beție crutntă într-un club oarecare.

Vacanță plăcută și inedită, everyone!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută