Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2013
Arhiva Zile si Nopti

Îndrăgitele personaje din Monsters’ Inc se întorc pe marile ecrane

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Îndrăgitele personaje din Monsters’ Inc se întorc pe marile ecrane Share Îndrăgitele personaje din Monsters’ Inc se întorc pe marile ecrane


Noua animaţie care completează povestea din “Monsters’ Inc.” cu întâmplările din studenţia celor doi simpatici monştri şi
aduce în lumina reflectoarelor istoria prieteniei dintre cei doi.

Cu ani de zile înainte de a deveni populara echipă “de speriat” din Compania monştrilor, Mike şi Sully s-au întâlnit la Universitatea monştrilor, unde nu s-au împăcat chiar bine din prima. Mike se evidenţiază la cursuri, deşi forma sa fizică nu îl ajută, iar Mike îl scoate din sărite pe Sulley, aşadar spiritul competitiv al celor doi începe să încingă atmosfera.

O înfruntare directă între cei doi îi duce direct la excluderea din Programul de Ţipat. Plin de ţipete care alternează cu momente amuzante şi scene emoţionante, noua animaţie Disney•Pixar este regizată de Dan Scalon (“Cars,” “Mater and the Ghostlight,” “Tracy”), produsă de Kori Rae (“Up,” “The Incredibles,” “Monsters, Inc.”), iar coloana sonoră poartă semnătura talentatului compozitorului Randy Newman, proaspăt inclus în Rock and Roll Hall of Fame şi răsplătit pentru creaţiile sale muzicale cu premii Oscar, Emmy şi Grammy.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.