Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Primul restaurant thailandez din Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Primul restaurant thailandez din Cluj Share Primul restaurant thailandez din Cluj


Cu toate că noi, clujenii, ne-am rafi nat în ultimii ani preferinţele în materie de gastronomie, preferând mâncăruri mai lejere, arome inedite și ingrediente sănătoase bucătăriei tradiţionale românești, nu am avut ocazia de a savura până acum preparate 100% thailandeze. Tocmai de aceea, deschiderea restaurantului Lotus reprezintă un motiv de bucurie atât pentru amatorii preparatelor asiatice, cât și pentru cei care nu au avut încă ocazia să le încerce.

Lotus a luat naștere în urma unei călătorii a proprietarului în Thailanda, unde acesta a făcut cunoștinţă cu arome și gusturi noi, deprinzând modul de preparare a mâncărurilor autentice thailandeze. Lotus este singurul restaurant cu specific thailandez din Transilvania, promovând un concept compus din trei elemente: exotic, gustos și sănătos.

Exotismul și savoarea stau la baza preparatelor din meniu, multe dintre ingredientele folosite fiind aduse din Thailanda: sos
de pește, sos de stridii, galangal, frunze de lime, lemongrass, orez, tăiţei din orez, lapte de cocos, zahăr de palmier. Pentru că Lotus promovează un stil de viaţă sănătos, în local nu se fumează și se servesc doar băuturi naturale, iar apa fi ltrată de băut este din partea casei. De asemenea, preparatele sunt gătite la wok, imediat după preluarea comenzii.

Vă invităm să faceţi o vizită restaurantului Lotus, situat în centrul orașului pe strada Hermann Oberth, nr. 1, unde, de luni până vineri, puteţi savura preparate pe bază de carne de pui și porc (în curând vor fi introduse în meniu tofu și pește), supă tradiţională thailandeză (Tom Yum) sau tăiţei din orez (Pad Thai).

– Hermann Oberth nr. 1 (intrarea pe străduţă se face din B-dul Eroilor)
– L – V: 12:00 – 22:00
– Tel: +40 264 439 044
– www.lotus-cluj.ro
– www.facebook.com/LotusClujNapoca

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută