Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Pasionat de bridge? Avem veşti bune!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pasionat de bridge? Avem veşti bune! Share Pasionat de bridge? Avem veşti bune!


Uneori, activităţile de timp liber ajung să se transforme în adevărate pasiuni. Pentru unii, hobby-urile devin un stil de viaţă şi se construiesc adevărate poveşti în jurul lor.

Gătitul, mersul cu bicicleta sau urcatul pe munte nu pot fi puse pe aceeaşi linie, fiindcă fiecare are farmecul său. Cât despre gusturi, ce este bine, frumos şi ce nu şi alte asemenea, se pot dezbate Zile şi Nopţi în şir. Tocmai de aceea, lăsăm polemicile la o parte şi venim cu veşti bune pentru pasionaţii de bridge.

" "

În mod evident, bridge-ul este mai mult decât un joc de cărţi, iar de la un anumit punct vorbim despre un sport în adevăratul sens al cuvântului. Cunoscătorii ştiu deja asta şi cred că ei se vor bucura cel mai mult să audă că, în perioada 20 august – 01 septembrie va avea loc a 27-a ediţie a **Festivalului Internaţional de Bridge de la Mamaia**. Evenimentul este găzduit de *Restaurant Estival*, local situat în partea de nord a staţiunii, iar două săptămâni la malul mării pe fundalul unui “maraton” de bridge nu pot suna decât foarte bine pentru pasionaţi.

Programul festivalului se găseşte pe site-ul [Federaţiei Române de Bridge](www.frbridge.ro), iar rezervările de cazare se fac [online](www.frbridge.ro/mamaia/hotels.php). În cazul în care nu ai fost încă în vacanţă, marea te aşteaptă cu parfum de bridge!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută