Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Poftă bună la Bavaria !

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Poftă bună la Bavaria ! Share Poftă bună la Bavaria !


Dacă ar fi să ierarhizez cele mai importante momente de-a lungul unei zile obișnuite, probabil că primele locuri ar fi ocupate de mesele principale. Dacă sunt obosită, reușesc cumva să mă concentrez asupra a ceea ce fac. Dacă am nevoie de o pauză, ies cinci minute pe terasă și îmi încarc bateriile. Dacă mi-e sete, beau un pahar cu apă și am rezolvat problema. Însă atunci când mi-e foame, datele problemei se schimbă puțin. Cel care a spus că până ce nu îți îndeplinești nevoile primare, lucrurile nu își pot urma cursul fi resc, a avut mare dreptate.

Nu știu alții cum sunt, dar eu, când trebuie să mă decid asupra meniului, mă comport cu toată seriozitatea. Ești ceea ce mănânci spune o altă vorbă și tocmai de aceea, măcar una dintre cele trei mese zilnice ar trebui să fi e ca la carte. Știu că timpul nu ajunge niciodată și când ajung acasă aș face orice altceva în afară de a găti. Tocmai de aceea profi t de oferta zilei de la Restaurantul Pizzerie Bavaria și mă răsfăț cu cele mai gustoase bucate pentru numai 20 de lei.

Indiferent dacă vreau să iau masa în oraș sau vreau să mă bucur de confortul propriei case, Bavaria îmi pune la dispoziție, de luni până vineri, trei feluri consistente: ciorbă cu pâine, carne cu garnitură, saltă și pâine și desert. Așa că poftă bună la Bavaria!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută