Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Orange Summer Party: Jessie J & Example

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Orange Summer Party: Jessie J & Example Share Orange Summer Party: Jessie J & Example


Jessie J vine pentru prima dată în România la cea de-a şaptea ediţie Orange Summer Party. Vino şi tu să te distrezi pe ritmurile electrizante ale muzicii pop! Evenimentul care a adunat până acum mai mult de 150.000 de spectatori va avea loc sâmbătă, 28 iulie, pe plaja H2O din Mamaia, de la ora 19:00. Intrarea la concert este liberă.

Jessie J este considerată una dintre cele mai talentate cântăreţe britanice, după lansarea hitului “Do it like a Dude” de la sfârşitul anului 2010, melodie cu care a ajuns pe locul 2 în topurile din Marea Britanie. Acest hit i-a adus în ianuarie 2011 premiul “Sound of 2011” al celor de la BBC, pentru ca o lună mai târziu să primească Critic’s Choice, în cadrul galei BRIT Awards.

Au urmat albumul de debut – Who You Are şi încă 5 single-uri de succes, printre care “Price Tag” şi “Domino”, astfel că Jessie J a ajuns prima solistă britanică cu 6 piese de pe acelaşi disc în Top 10. “Price Tag”, cel de-al doilea single al cântăreţei, a intrat în topuri pe primul loc în Marea Britanie, Irlanda şi Noua Zeelandă, în timp ce în alte 19 ţări s-a poziţionat în top zece.

Iar pentru a-şi susţine imaginea de artistă desăvârşită, Jessie J deţine şi recorduri de vânzări: 11 milioane de single-uri şi 2,5 milioane de albume vândute până în prezent.

În deschiderea concertului Jessie J va cânta Example, şi el pentru prima dată în România, la Orange Summer Party. Unul dintre cei mai promiţători artişti britanici te va încânta cu souldul său rave-pop exploziv.

Example a lansat până în prezent două albume, cel mai recent disc fiind “Playing In The Shadows”. Albumul a debutat direct pe locul I în topurile din Marea Britanie, iar melodiile “Change The Way You Kissed Me” şi “Stay Awake” au ajuns şi rapid pe locul I în topul single-urilor.

Ia-ţi prietenii şi vino să te distrezi pe cele mai cool hituri sâmbătă, 28 iulie, ora 19:00, pe plaja H2O din Mamaia. Intrarea este liberă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută