Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Noaptea Institutelor Culturale 2012

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noaptea Institutelor Culturale 2012 Share Noaptea Institutelor Culturale 2012


**Noaptea Institutelor Culturale**, unul din cele mai populare evenimente culturale bucureştene, ajunge pe 22 iunie 2012 la cea de-a șasea ediţie.

Din 2007, la sfârșitul lunii iunie, institutele culturale din Bucureşti îşi deschid porţile şi mai larg decât o fac de obicei, îndemnând publicul iubitor de cultură la o noapte albă, plină de evenimente.

Anul trecut, în Noaptea de Sânziene, mai mult de 50 de evenimente s-au derulat timp de peste 14 ore în 8 locuri din București. Consumatorii de cultură, chiar şi nocturnă, s-au bucurat de filme, expoziţii de fotografie sau instalaţie video, lansări de carte, lecturi publice, concerte, teatru, jocuri de societate, concursuri şi surprize gastronomice.

Anul acesta, **Noaptea Institutelor Culturale** este organizată de 14 centre şi institute culturale membre ale European Union National Institutes for Culture (EUNIC). Vor participa la eveniment: British Council, Centrul Ceh, Institutul Balassi – Centrul Cultural al Ungariei, Delegaţia Wallonie-Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Institutul Camões/Ambasada Portugaliei, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Goethe-Institut, Institutul Francez, Institutul Italian de Cultură „Vito Grasso“, Institutul Polonez, Centrul Cultural și de Informare al Ucrainei și Centrul Cultural Turc Yunus Emre.

**Noaptea Institutelor Culturale** a crescut cu fiecare an atât ca număr de organizatori, ca număr de evenimente, cât şi ca număr de participanţi, fiind unul din cele mai vizibile şi apreciate evenimente din Bucureşti.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută