Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Transilvania Rally 2012

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Transilvania Rally 2012 Share Transilvania Rally 2012


Pentru week-endul 21 – 23 iunie vă propunem un eveniment special, destinat pasionaților de viteză, amatorilor de sporturi extreme și celor care savurează curse pline de adrenalină. Transilvania Rally, a patra etapă a Campionatului Național de Raliuri “Dunlop” pune la dispoziția participanților nu mai puțin de 124 de kilometri de probe speciale pe o suprafață mixtă, alături de o probă specială pe timp de noapte.

Raliul va debuta joi, 21 iunie începând cu ora 20.00, cu prezentarea echipajelor și a automobilelor de concurs în Piața Unirii, ziua de vineri 22 iunie, fiind destinată în totalitate publicului și spectacolului. Probe speciale, specifice anilor ’80 și ’90, precum proba legendară “superspeciala Făgetului” sau Făgetul pe asfalt pe coborâre, vor face deliciul spectatorilor, dar mai ales a participanților la cursă.

Pentru a oferi publicului amator de senzații tari un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, organizatorii evenimentului au inclus în programul Transilvania Rally proba superspecială Făget atât la lumina zilei cât și la lumina farurilor, startul probei nocturne fiind programat pentru seara de vineri, cu începere la ora 22.05. Ziua de sâmbătă, 23 iunie este rezervată competiției, punctul de start fiind al treilea baraj al Tarniței, cu sosire în Mărișel.

Proba nouă a acestei etape este proba Călățele, cu start din dealul Negru și sosire la intrarea Călățele, traseul fiind de 9 km în coborâre totală! Seara, spectacolul se va muta în parcarea Polus Center, unde, de la ora 18.25 se va desfășura o nouă proba superspecială care va și închide raliul, iar festivitatea de premiere va avea loc tot în parcarea mall-ului, de la ora 21.30, urmat de un concert susținut de trupa “Sistem”.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută