Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Să jucăm tenis!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Să jucăm tenis! Share Să jucăm tenis!


Tenisul de câmp este un sport care se impune prin frumuseţea şi spectaculozitatea sa. În ciuda efortului la care sunt supuşi sportivii, mişcările lor au graţie şi ritm, sunt armonioase, foarte precise, presupunând calităţi deosebite ca: perspicacitate, curaj, îndemânare, refl ex, viteză, forţă.

Până nu demult, majoritatea românilor percepeau tenisul ca pe un sport exclusivist, destinat celor instăriţi sau care doresc să evolueze ca jucători profesionişti. Cu toate acestea, în ultima vreme tenisul a început să câştige popularitate în rândul tuturor celor interesaţi de o viaţă sănătoasă şi care îşi doresc să rămână în formă practicând mişcare în aer liber. Tenisul reprezintă un exerciţiu fi zic riguros care implică multă alergare şi folosirea braţelor. Întăreşte şi tonifi că muşchii braţelor şi ai picioarelor şi ajută la controlul greutăţii.

Situat în zona Stadionului Cetate, Szabo&Szabo Tenis Club oferă ocazia de a face mişcare în aer liber într-un mod plăcut, împreună cu prietenii ori familia. Clubul dispune de 6 terenuri pe zgură la nivel competiţional, piscină şi terasă iar printre serviciile oferite se numără cursuri iniţiere copii şi adulţi, închiriere terenuri de tenis, abonamente pe diferite perioade. Participarea la aceste activităţi nu depinde de experienţa, nivelul de califi care sau capacitatea atletică a persoanei. Oricine poate juca tenis.

SZABO&SZABO TENIS CLUB
DEVA – STADION CETATE
STR. AXENTE SEVER, NR. 35

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută