Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Decor de Poveste

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Decor de Poveste Share Decor de Poveste


În perioada 14 – 17 iunie, Iulius Mall găzduiește un eveniment inedit și unic în Cluj, organizat de Grupul Verla Axelen, cel mai mare furnizor de materiale de print din Transilvania. Astfel, clujenii vor putea admira o expoziție de Print & Foto care evidențiază tendințele 2012 în decorațiuni interioare.

Toate lucrările de decor prezentate sunt realizate din fotografii tipărite la mari dimensiuni, pe materiale textile sau folii adezive
speciale. Expoziția Decor de Poveste reunește lucrările unor artiști fotografi precum Adrian Petrișor, Cristian Șutu, Radu Bădoiu, Teodora Neagu, care s-au dedicat în totalitate acestui proiect, reușind să surprindă cadrele perfecte din Rezervația Naturală Sic.

Pentru prima dată în România, veți putea vedea o fotografie panoramică tipărită la dimensiunea de 21 m x 10 m sau obiecte de mobilier îmbrăcate în fotografii. Pereții îmbrăcați complet, mobilierul personalizat cu imagini sau mesaje, tablourile cu fotografii care au textura de lemn sunt doar câteva dintre provocările pe care le lansează această expoziție celor preocupați de design.

Pentru că ideea de frumos implică și faptele bune, în cadrul expoziției veți avea ocazia să dați o mână de ajutor Asociației Autism Transilvania, o asociație de renume care sprijină și susține copiii bolnavi de autism, participând activ la procesul de integrare socială a acestora. Astfel, veți putea vedea și cumpăra 25 de tablouri de colecție tipărite pe diferite tipuri de pânză canvas sau folii cu texturi, dar și cărți poștale de colecție.Banii proveniți din aceste vânzări vor fi directionați spre ajutarea copiilor bolnavi de autism, aflați sub tratament la Asociația Autism Transilvania.

14 – 17 iunie
Iulius Mall
Al. Vaida Voievod 53 – 55
10.00 – 22.00
Detalii: www.decordepoveste.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută