Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Livrare urbană

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Livrare urbană Share Livrare urbană


După o săptămână liniștită pentru unii, zgomotoasă pentru alții și foarte stresantă pentru ceilalți care-și așteptau rezultatele, nota de plată, nota la examen sau nota de încheiere a unui show, urmează o altă săptămână plutitoare, în care toate s-au așezat așa cum calendaristic e normal.

E vară oficial, poate și vacanță, așa că nu-i loc de îndoială că majoritatea evenimentelor au loc în aer liber. Nu doar în aer liber, în oraș, ci și în afara lui, pentru că la plaja Monte Carlo de la Șag sunt așteptați peste 500 de iubitori ai motociclismului, la soare, la bere, tricouri ude și muzică rock.

" "

Nu se așteaptă nimeni ca orașul să fie gol, cu excepția faptului că se va simți puțin lipsa motocicliștilor pe străzi uneori, timp de 3 zile. Și nu doar a lor, ci și a mașinilor, pe strada Mercy, care va fi închisă dar deschisă oamenilor, servind artă în aer liber sub sigla Street Delivery. Totul livrat oamenilor, plin de echilibru, într-o perioadă de final, când toată lumea-i cu gândul la vacanță și mai puțin dispusă spre acțiune.

Astenia de primăvară își riscă extensia spre final de iunie, când căldurile vor doborî și cel mai mare impuls de a ieși din casă. Cum facem față? Multă apă, mult chef de ieșit în oraș, și întotdeauna informație. Unde, ce, când, n-a fost niciodată mai simplu de aflat, nu la fel, din păcate, ca românii frumoși cu realizări mărețe despre care puțin se știe. Va fi o săptămână ”folk”, din oameni simpli, cu infl uențe de tot felul, livrate.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută