Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Fire Fairies @ Street Delivery

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fire Fairies @ Street Delivery Share Fire Fairies @ Street Delivery


A venit Street Delivery, festivalul urban care reda strada pietonilor. Timp de un weekend, strada Arthur Verona va fi inchisa masinilor si deschisa pietonilor si proiectelor faine. Fire Fairies te astepta langa biserica Anglicana, alaturi de a patra domnisoara din echipa, mini masina de pompieri care le va duce pana in Mongolia vara asta.

Vineri povestim cu PARAMONGOLS si TOULOUSE LAUTREC se aduna, ca anul trecut, sa sustina audio.

Sambata dimineata, Pompierii Romani le prezinta echipamentul. Si ele il vor prezenta pe al lor. Cand se face prea cald incepe bataia cu apa cu toata strada, apoi pimp-uirea masinii cu un graf si la final party-ul de la CASA LUPU.

Duminica Fire Fairies, alaturi de Dacioți până-n Mongolia (cealalta echipa romaneasca participanta in The Mongol Rally), te invita la o DIMINEATA MONGOLA, unde putinii mongoli care traiesc in Romania ne vor arata o parte din cultura lor. Te asteapta o expozitie de obiecte traditionale, atelier de caligrafie veche mongola si muzica specifica, plus cateva surprize.

Pe final de Street Delivery, fetele vor sta la povesti cu musafirii. La o briosa si o limonada, asa, ca duminca.

De vineri pana duminica le gaseste pe zane la stand, gata sa iti povesteasca totul despre calatoria lor, Mongol Rally si Mongolia. Trage-le de maneca daca vrei sa stii ceva!

PROGRAM COMPLET: www.firefairies.tumblr.com

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută