Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul European al Filmului Scurt de la Brest la București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul European al Filmului Scurt de la Brest la București Share Festivalul European al Filmului Scurt de la Brest la București


Între 14 şi 16 iunie, cinefilii bucureşteni au întâlnire cu cinematograful de scurtmetraj francez.

Filme vizionate şi apreciate la Festivalul European al Filmului Scurt de la Brest, care împlineşte anul acesta 27 de ani, vor fi proiectate în acest weekend la Sala Elvira Popescu.

În fiecare an propunem o selecţie de aproape 200 de scurtmetraje, grupate în diferite programe. Competiţiile „brest off”, panoramele și secţiunile retrospective reprezintă o invitaţie la descoperirea de talente și proiecţii cinematografice din viitor, aruncând în același timp o privire spre istoria celei de-a șaptea arte și spre bogăţia culturală europeană.

De câţiva ani încoace, scurtmetrajul românesc ocupă un loc foarte important în cadrul Festivalului Filmului Scurt de la Brest, mai multe filme fiind prezentate în fiecare an.

În cadrul festivalului de la Bucureşti va fi proiectată o selecţie de scurtmetraje care au fost văzute și apreciate la ultimele ediţii ale festivalului de la Brest. Intrarea este liberă.

**Program**
Joi, 19:30 Scurtmetrajul romanesc la Brest (prezentare Didier Dutour – Massimiliano Nardulli)
Vineri, 19:00 Filmele de la Long Cours (prezentare Ludovic Henry, producător )
Vineri, 21:30 Mari scoli europene de cinema – La Fémis
Sâmbătă, 19:00 Calatorie in Europa
Sâmbătă, 21:00 Mari scoli europene de cinema – UNATC

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută