Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Femei pe Mătăsari 2012: apel către artişti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Femei pe Mătăsari 2012: apel către artişti Share Femei pe Mătăsari 2012: apel către artişti


Pentru că în 2011 organizatorii au reușit să facă “un maraton al artei și culturii prin care să dezvăluie fața nevăzută a zonei Mătăsari”, strada se închide şi anul acesta traficului pe parcursul unui weekend şi femeile sunt din nou invitate să îşi expună talentul şi să-şi redefinească rolul în societate.

Prezentări de modă, concerte, proiecţii pe clădiri, cinema în aer liber, jocuri şi multe standuri de prezentare şi vânzare vor anima între 22 şi 24 iunie strada Mătăsari.

Tema ediţiei din acest an este “Femeia între Creaţie şi Creativitate”. Organizatorii îşi propun, în acest sens, să reunească peste 60 de artizani creativi, care să-şi expună şi să-şi comercializeze creaţiile LaBazar în zilele de 23 şi 24 iunie.

Artiştii care vor să expună în cele două zile de târg, sunt invitaţi să se înscrie până pe 17 iunie la adresa de email targ@revista-atelierul.ro. Mesajul trebuie să conţină informaţii despre artizan şi un link spre creaţiile sale. Taxa de participare este de 200 de lei pentru cele două zile de festival.

Cei selectaţi vor expune sâmbătă şi duminică între orele 10:00 şi 20:00. Fiecare participant este rugat să își aducă mobilierul de expunere propriu, cât mai creativ și feminin. Există posibilitatea de a lăsa marfa peste noapte în loc închis și în siguranță.

În acest an, la eveniment va avea loc şi un cross pe tocuri cu scop umanitar, pentru a strânge fonduri pentru Pași către Viață – Secția Oncopediatrie a Spitalului Marie Curie!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută