Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Trupa Byron in Life Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trupa Byron in Life Pub Share Trupa Byron in Life Pub


Trupa Byron , aflata in turneul de promovare a DVD-ului Live Underground, va canta la Timisoara pe 15 iunie la Life Pub . Concertul va incepe de la ora 21:30.

Inainte de concert, incepand cu ora 18:30, trupa se va intalni cu fanii si cu presa la ceainaria Carturesti Mercy (strada Mercy, nr 7) in cadrul evenimentului Byron Infusion – Live Overground . Se va sta la povesti despre DVD, se vor proiecta secvente din acesta, se vor face poze, se vor da autografe si poate se vor interpreta si una, doua piese unplugged.

DVD-ul Live Underground este produs in parteneriat cu Empire Video Production si cu participarea HBO Romania. Acesta contine cele doua concerte sustinute de Byron in salina Turda (unplugged pe insula de sare si electric in amfiteatru, in total 100 de minute de muzica) plus un documentar despre salina prezentat de Marius Florea Vizante , un making-of, o galerie foto, comentariul audio al trupei si alte surprize (aproape 30 de minute de materiale bonus). Invitatul special al celor de la
byron a fost Nicu Alifantis , iar in concert a fost interpretata si o piesa noua, care va aparea pe urmatorul disc de studio: Running in Circles.

Live Underground a avut premiera TV pe HBO Romania , fiind primul concert romanesc difuzat de catre renumitul post. Pe 2 iunie la Bucuresti va avea loc si lansarea materialului in format Blu-ray, pentru cei ce doresc o calitate impecabila a sunetului si a imaginii. Puteti urmari un preview [aici](http://youtu.be/I-qAzakseuc)

**Byron:**
Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut
Costin Oprea – chitara electrica
6fingers – clape, chitara acustica, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută