Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Andrei Leonte (X Factor), cântă la KidsFest 2012

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Andrei Leonte (X Factor), cântă la KidsFest 2012 Share Andrei Leonte (X Factor), cântă la KidsFest 2012


**Andrei Leonte**, castigatorul primului sezon X Factor, urca la sfarsitul saptamanii viitoare pe scena **KidsFest**, alaturi de **Smiley** si **Hi-Q**. In perioada **16-17 iunie** 2012, in **Parcul Unirii**, va avea loc prima editie a festivalul “Lumea lui P*ET – Kids Fest”, eveniment dedicat in exclusivitate celor mici.

Printre cei care le vor canta povestea lor celor mici si celor mari veniti la evenimentul din Parcul Unirii se va numara si **Andrei Leonte**. Andrei a castigat primul sezon al show-ului X Factor de la Antena 1, iar acum, la mai putin de o jumatate de an de la obtinerea titlului X Factor si a celui mai mare premiu din istoria show-urilor de acest gen din Romania, Andrei este in plina ascensiune. Tanarul artist a lansat deja doua melodii, fiind invitat sa cante la nenumarate evenimente din Bucuresti, dar si din tara.

Andrei Leonte se va alatura astfel lui Smiley si celor de la Hi-Q in programul festivalului **Lumea lui P*ET – KidsFest**, un eveniment ce promite participantilor doua zile de basm din care nu vor lipsi muzica live, jocurile, concursurile, piesele de teatru, precum si o serie intreaga de alte surprize pregatite de amfitrionul evenimentului, P*ET – prietenul extraterestru.

Prezentat de Betty Ice, festivalul are loc in perioada 16-17 iunie, in Piata Unirii, **biletele** fiind disponibile online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta la pretul **25 de lei** pentru copii, **40 de lei** pentru parinti sau **90 de lei** pentru doi adulti si un copil. Detalii suplimentare despre eveniment sunt disponibile si pe pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/LumeaLuiPetKidsFest.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută